Slovenija >> NATO Skupno spletišče v podporo včlanjevanju Slovenije v NATO, uredniki Urad vlade RS za informiranje, Ministrstvo za zunanje zadeve in Ministrstvo za obrambo (aktivno od 2001 do 2004)
Slovenija in NATO

Slovenija in NATO
Nato
Koledar dogodkov
Pogosta vprašanja
Novinarsko središče
Dokumenti
Publikacije
Javno mnenje
Povezave
SlovenskoE-pošta

KOLEDAR DOGODKOV

Vabilo

Konec tega tedna, 6. in 7. septembra, se bodo v Hotelu Grand Hotel Emona Portorožu zbrali člani skupnega medicinskega odbora NATO (NATO Joint Medical Committee - JMC) na rednem letnem sestanku. Srečanje odbora prvič poteka v eni izmed držav ne-članic NATO, kar pomeni priznanje Sloveniji kot državi kandidatki in njenim predstavnikom, ki delujejo v tem odboru.

Ker se Slovenija pospešeno pripravlja na članstvo v NATO, v katerem pa so poleg političnih in vojaških vidikov pomembni tudi medicinski, bi bilo verjetno zanimivo o teh vidikih spregovoriti tudi s predstavniki odbora.

V petek, 7. septembra med 12,00 in 13,40 bodo na voljo za pogovor ali izjave, novo izvoljeni predsednik odbora (izvoljen bo v petek zjutraj v Portorožu), generalni sekretar Višjega odbora za civilno krizno načrtovanje g. Karsten FausbOll in slovenska predstavnica v odboru dr. Edita Štok.

Če bi želeli opraviti razgovor ali pridobiti izjavo, vas prosimo, da pokličete v Tajništvo odbora - Hotel Emona 05/ 6957021 (med 9.00 in 12.00 uro).

Prijazno vabljeni!

Služba za odnose z javnostmi
Ministrstva za zdravje


O strani