Slovenija >> NATO Skupno spletišče v podporo včlanjevanju Slovenije v NATO, uredniki Urad vlade RS za informiranje, Ministrstvo za zunanje zadeve in Ministrstvo za obrambo (aktivno od 2001 do 2004)
Slovenija in NATO

Slovenija in NATO
Nato
Koledar dogodkov
Pogosta vprašanja
Novinarsko središče
Dokumenti
Publikacije
Javno mnenje
Povezave
SlovenskoE-pošta

KOLEDAR DOGODKOV

Jelko Kacin bo danes gost na Natofonu

Ljubljana, 19. septembra 2002

Obvestilo za medije

Jelko Kacin, predsednik parlametarnega odbora za zunanjo politiko, bo v četrtek, 19. septembra gost na Natofonu. V enourni oddaji med 17. in 18. uro bo spregovoril o nekaterih aktualnih vidikih in poudarkih slovenskega vključevanja v NATO ter odgovarjal na vprašanja poslušalcev.

Natofon bo v tej uri povezan s studijem Radia Triglav ter širše v mrežo regionalnih in lokalnih nekomercialnih radijskih postaj, kar bo prispevalo k večji slišnosti odgovorov.

Natofon je brezplačna telefonska številka - 080 21 22, ki redno deluje od 15. aprila na Uradu vlade za informiranje. Na tej številki lahko državljani dobijo neposredne odgovore na vprašanja v zvezi z vključevanjem Slovenije v zvezo Nato. Natofon deluje vsak delavnik med 9,00 in 19,00 uro. Informatorji odgovarjajo na vprašanja o Natu in o vidikih slovenskega vključevanja v zvezo. Vprašanja in odgovori se zbirajo tudi v rubriki pogostih vprašanj in odgovorov na spletni stani http://nato.gov.si.

Lep pozdrav,

Urad Vlade za informiranje


O strani