Slovenija >> NATO Skupno spletišče v podporo včlanjevanju Slovenije v NATO, uredniki Urad vlade RS za informiranje, Ministrstvo za zunanje zadeve in Ministrstvo za obrambo (aktivno od 2001 do 2004)
Slovenija in NATO

Slovenija in NATO
Nato
Koledar dogodkov
Pogosta vprašanja
Novinarsko središče
Dokumenti
Publikacije
Javno mnenje
Povezave
SlovenskoE-pošta

KOLEDAR DOGODKOV

Javna razprava - Slovenija in NATO

Spoštovani!

Vljudno Vas vabim, da se udeležite Mestnega foruma na temo

Slovenija in NATO,

ki bo v torek, 11. marca 2003, ob 17.00 uri, v dvorani Narodnega doma v Mariboru, Ulica kneza Koclja 9.

Da bi občanke in občani imeli pred odločitvijo na referendumu čim več konkretnih informacij o tem za Slovenijo zelo pomembnem koraku, v Mestni občini Maribor organiziramo Mestni forum, na katerem bodo predstavljena različna stališča in pogledi o posledicah vstopa Slovenije v Nato.

Na Mestnem forumu želimo predstaviti pomen vključevanja v Nato za področje gospodarstva, znanosti, zunanje politike in obrambe. Vljudno vabimo predstavnike pristojnih ministrstev, da se udeležijo mestnega foruma in predstavijo v tej zvezi relevantne informacije.

Vabimo Vas, da se, v kolikor ste za to zainteresirani, javne razprave udeležite s približno petminutno predstavitvijo Vaših stališč. Prosimo Vas, da nam udeležbo predstavnika Vašega ministrstva potrdite do vključno petka, 7. marca 2003, na tel 02 2201 223 ali e-mail marija.novakŽmaribor.si.

Z odličnim spoštovanjem!

Vabljeni:

  • Ministrstvo za obrambo
  • Ministrstvo za gospodarstvo
  • Ministrstvo za šolstvo, znanost in šport
  • Ministrstvo za zunanje zadeve


O strani